Regala

Us proposem regalar una de les experiències degustació (per a dues persones) que hem preparat de manera molt acurada per fer gaudir al màxim als vostres convidats.

Experiència Tresmacarrons

197€

Enguany el nostre restaurant celebra els 10 anys d’història, i per celebrar-ho hem preparat una experiència gastronòmica amb alguns dels plats més mítics de la nostra trajectòria.

Com regalar?

1

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon 935 409 266 o envia’ns un email a tresmacarrons@tresmacarrons.com indicant-nos que estàs interessat en una de les nostres experiències per regalar.

2

Et farem arribar un email amb les instruccions per fer la contractació. Recorda que totes les nostres experiències són per a 2 persones i inclouen vi i postres.

3

Un cop contractat, et farem arribar un val regal electrònic (Vàlid durant el període de sis mesos des de la data del pagament).

© 2020 Tresmacarrons. Tots els drets reservats. La reproducció total o parcial de qualsevol part d’aquesta web (inclosos els seus textos) sense permís exprés del seu propietari està prohibida. Aquesta web és un disseny de Maresme Gourmet: Els millors restaurants del Maresme