El nostre equip

Tresmacarrons esta format per tots nosaltres

Miquel Aldana

Cap de cuina
Nascut a Barcelona el 8 de octubre del 79. Des de ben petit menjar ha estat un acte que m’apassionava. Seure a taula sempre ha esdevingut un dels millors moments del dia. Menjar, parlar, compartir. Al final s’ha convertit en una forma de viure. Després de formar-me a l’escola d’hostaleria i a diversos restaurants durant uns anys, el novembre de l’any 2009 obro juntament amb en Joan, el meu pare, el restaurant Tresmacarrons. Aficionat al mar i al motor, quan puc faig alguna escapadeta, tant sigui a navegar amb el barco d’algun amic o alguna sortida de clàssics amb el meu petit Mini 1275 GT.

Núria Orra

Cap de sala
La Núria va néixer un 28 de febrer del 82 al pintoresc poble de Vilanova de Sau. Des de molt petita ja era una noia inquieta i molt activa. Les seves passions són els animals, el bàsquet i dibuixar. Sempre ha tingut un vincle molt especial amb la cuina gràcies a la seva tieta Dolors; però no va ser fins els 18 anys que va anar a parar a Can Jubany, per pagar-se la carrera de biologia, on va descobrir la gran cuina catalana. I com que la vida dóna moltes voltes, el 2012 en Miquel li va demanar de formar part activa del seu projecte, deixant aparcada la biologia per el seu aquari domèstic.

Joan Aldana

Cap de sala i cambrer de vins
Nascut a Cáceres el 4 de març del 54, crescut a Santa Coloma de Gramenet a l’inici dels anys 60. Va desenvolupar tota la seva trajectòria professional des de Banc de Bilbao, fins al BBVA resultant, 40 anys. Des d’abaix, va començar de grum i es va prejubilar com a alt directiu a la mateixa casa. Ha recorregut part de la geografia peninsular i insular, sempre acompanyat de la seva família, la Chelo, el Miquel i l’Anna. Un cop acabada la presència a la Banca, en Miquel em diu si muntem un restaurant. Sense dubte la seva mare i jo, li diem que endavant, per això havia fet el trànsit per l’Escola de Sant Pol i diferents restaurants a Catalunya i França. Francament, després de 6 anys, podem dir clarament que HA VALGUT LA PENA!

Treballa amb nosaltres

Si estàs interessat en formar part del nostre equip, posa’t en contacte amb nosaltres. Et donarem resposta el més aviat possible.