Estem molt contents que hans hagin convidat a Alicia’t, event on es portaran a terme diferents activitats per tal de millorar la salut de les persones a través de l’alimentació. Tindrà lloc aquest proper cap de setmana 29 i 30 d’abril 2017. Nosaltres hi serem el diumenge 30.
A les 11.45 hi haurà la xerrada sobre la comarca del Maresme i s’acabarà amb un tast de la cata vertical de maduixa amb caramel de iogurt i pells de taronja i llima. Tindrem les millors maduixes del Maresme.

Seguidament, a les 13.30 farem un show cooking de la recepta que us vam penjar la setmana passada “Pèsol amb tripa de bacallà i botifarra negra“. Us ensenyarem tots els trucs a tenir en compte.
El show cooking acabarà amb el nostre gaspatxo de préssec sanguino amb maduixes, gerds, pastanaga baby i iogurt.
Podreu estar atents a tot el què va passant durant l’event al nostre twitter @tresmacarrons

També podeu consultar més informació d’Alícia’t al seu web .